Filmer for aldersgruppen 10-15år

Her finner du filmer for den aldersgruppen som også kalles for tweens

Viggo og Chris for TWEENS

Her får du 9 stk 5 til 10 minutter lange episoder tilrettelagt for alderen 10 til 15 år om temaer som; Er alt relativt?, har jeg fri vilje?, Hva hvis jeg tviler?, Er noe sant for alle?, Kan vi stole på Bibelen? Det er Chris Duwe og Viggo Klausen som jobber med disse spørsmålene sammen på en morsom og kreativ måte. Det følger også med en lederveiledning til smågrupper med forslag til lek og aktivitet og samtalespørsmål. Denne er gratis.

Se her
viggo-for-tweens

Viggo for tweens 1

Her får du 7 stk 5 til 10 minutter lange episoder tilrettelagt for alderen 10 til 13 år om sentrale ting i den kristne troen og hverdag på en kreativ og morsom måte. Det er Viggo Klausen som underviser. Det følger også med en lederveiledning til smågrupper med forslag til aktiviteter og samtalespørsmål til hver episode

Se her
viggo-for-tweens-2

Viggo for tweens 2

Her får du 6 stk 10 til 15 minutter lange episoder tilrettelagt for alderen 10 til 15 år om sentrale temaer i den kristne troen og hverdag på en kreativ og morsom måte. Det er Viggo Klausen som underviser. Det følger også med en lederveiledning til smågrupper med forslag til aktiviteter og samtalespørsmål til hver episode. Det er også laget en Kahoot til hver episode registrert på Viggo for tweens.

Se her